Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett barns önskesten

- Mamma, jag var på kyrkogården med Ron
och jag letade efter min sten
men det fanns ingen med mitt namn på!

Men Moa, stenarna är för de döda!
Du är en frisk 6-åring -
du hinner med mycket innan du dör!

Jag vill ha en sten, som väntar på mig!
Ingen annan än en sten
orkar ju vänta så länge på mig!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 241 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-24 16:34



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vem vill inte ha en sten med sitt namn på?
En trygghet, ett nedteckat liv och vår vilja att bli älskade.
Barns insikter är vackra och inpå en.
Mycket välskildrat.
2018-11-20

  Karina"Kia"
Vilken underbar finfinurligt bra text!
Barns tankar är så klara och rena,inget konstlad.
2018-10-26

  Anya VIP
Åhh så bra. Ett djup. Enkelt om det komplexa. Grattis till en bra text.
2018-10-25

  Respons VIP
En klok och finurlig kommentar.
2018-10-24

  Kungskobran VIP
Kloka ord
2018-10-24

  lila fjäderblomman VIP
Åh... lilla hjärtat så fint!
2018-10-24

    Elisabeth Nilsson VIP
Barn är verkligen små tänkande varelser! Underbart skriftat om detta.
2018-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om ett barns tankar och känslor!
2018-10-24

  Feliaxel VIP
Barn är så kloka
2018-10-24

  ULJO
Kul med barns reflektioner.
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP