Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nemo ante mortem beatus dici potest


Omhängning


Jag vandrade runt ensam på
Göteborgs Konst Museum idag.

Med Sjostakovitj i lurarna.


Dock var ett rum avspärrat.

Det pågick omhängning enligt en skylt.


Någon hade försökt att ta livet av sig,
men tydligen misslyckats.


Så nu gjorde man ett nytt försök.

Närmare Miró denna gång.




Fri vers (Fri form) av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP