Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Återseendet

Ser henne komma
in i salen
Hans händer griper
hårt om lakanet
Hon inser
hur de åldrats
Vill ta hans hand
Men vågar inte
Så rädd
att den känns främmande
Hennes händer
mot hans mjuka hud
Hans skrattande ögon
Det är så
hon vill minnas honom




Fri vers av Elinor Sörensson VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-24 19:40



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Vackertoch vemodigt
2018-11-10

  morgonstjärna VIP
vemodigt skrivet, gillar de skrattande ögonen. <3
2018-10-28

  BenGust VIP
Beröring mildrar och slätar ofta ut.
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP