Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-01-23 kl 17:13


Skymningslängtan



Nu skimrar brinnande brons i solnedgång
och havet vilar blankt som en spegel
Vår drömmande längtan
lyfter med aftonens segel

mot trädens knoppande trängtan




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-24 20:26



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
Mycket vackert. Tycker speciellt om knoppande trängtan.
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP