Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mörkret tätnar - måneljuset förenar


Vårt ljus i natten

 

Det är inte beck mörkt
nej månen lyser
över hösthimlen
 
Den vandrar sin tysta ban
från oss till er
på andra sidan Bottenviken
 
Och vi binds samman
genom månestrålar
 
Ljuset lyser över din
och min värld.



Bunden vers av Monika A Mirsch VIP
Läst 591 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-10-24 20:34



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert beskriver du tillvaron!
2020-01-25

  aol
Javiss vi ser samma måne och sol över hela jorden och det binder alla människor tillsammans på hela planeten,
2019-05-05

    Ken Cassel
Vill inte vara småaktig men
Vårat ljus i natten menar du väl
hihihi

Ja, jag vet
Nu var jag småaktig
Men allt gott till dig

Ken
2018-11-21

    Annika J
Vackert, och binder oss samman. Samma måne, och samma sol!
2018-11-08

  Anya VIP
Bor vid kusten på andra sidan, vid Bottenhavet. Ska hålla utkik efter månen som kommer från er i öst. :o)
2018-11-08

  walborg
Himmel och jord binder oss alla samman
2018-10-25

  prinscess VIP
Så väldigt vackert och magiskt
2018-10-25

  Minkki VIP
ja, märkligt att inte solen väcker samma känsla av att dela himlen med dem som befinner sig långt ifrån oss ...
2018-10-25

  Ewa-Britt Nilson VIP
Dela på det
ljus som finns
så härligt att det
för oss Två brinns
kanske då vi
varandra bättre
minns...
*******
2018-10-25

    Sefarge VIP
Så fint beskrivet!
Om orden som binder
Samman oss,till gemenskap
;)
2018-10-24

  Maria Sundelin VIP
Månen är vacker
Kramar
2018-10-24

  Eva Helene VIP
Fullmånens magi och ordens som förenar och binder samman.
Vi får dela upplevelsen i nuet - just nu!
Tack för dikten och vänskapen!

2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Monika A Mirsch
Monika A Mirsch VIP