Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om det blir bättre eller sämre på enkelska är en smaksak, ibland känns det bättre och mer kärnfullt på enkelska, ibland skrivet och påkommet på det språket mycket för rim och resons skull


Oefterfrågad text i repris





DB2 211 Playground
(Namnet på texten stod ursprungligen i rubriken)



I try so hard
to be a card
to fulfill your hand with

but did you ever see
that your hand
was full of me?




(Bilden kom till i säreget samarbete mellan mig, min kamera samt marken årstiden senhöst.)




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-24 21:42



Bookmark and Share


  danne //
En lockelse förvisso att muntert säg ett hus av kort.

Men av respekt av språkvalet
låter detta mest av allt vagt.

So my friend you got a house of cards, so does the betting goes on!

lots of thx lodjuret/seglare
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP