Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinden och saknaden

I

Vinden:

känn att den har ett namn

 

att viskningen

i ekens åldrade löv

 

är ord

om drömmar, om saknad

 

om öppen himmel

och naket månljus

 

en kväll

mitt i ensamheten

 

när mörkret

kryper nära

 

och jag som skriver

snart skall sova

 

II

Ingenting

är det jag vet

 

när stunden

är minnet av förundran

 

och ett kanske

att ses igen

 

 

 




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-24 23:36



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
mjuka toner.
2018-10-25

  Lena Själsöga Keijser
mjukt fint
så fyllt med saknad med längtan
2018-10-25

  Minkki VIP
en text lätt som vindens flor - just vad jag behövde idag, som var igår
två försök att bokmärka misslyckades, gör ett försök till
2018-10-25

  Kungskobran VIP
Poesiskt och fint
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP