Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du borde ligga med andra, sa han. Det blir lättare då


Och jag ger bort min kropp till främlingar för att tvätta bort dig
men jag kan ärligt talat knulla hur många killar som helst just nu
det är bara min kropp de rör ändå




Fri vers av mögel
Läst 299 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-10-25 01:59



Bookmark and Share


  saudade
enkel men stark. vacker
2018-11-21

  saudade
enkel men stark. vacker
2018-11-21
  > Nästa text
< Föregående

mögel