Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankeställare- En sorts återställare!

Tankeställare är en sorts återställare!
Men, i fysisk form, den som druckit för mycket, vill inte tänka.
Men sedan när livet gör sig påmint igen, det nyktra livet,

så måste personen ifråga, tänka åter, eller bege sig till de onyktras värld , åter!




Bunden vers av Mim
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-25 02:12



Bookmark and Share


  Birk Andersson
ställningstaganden
under fejd
mellan byggföretag
2018-10-28

  danne //
Har sett värld under ett år med
nja ny gamla ögon kan man säga så?

Klart det blir en stor skillnad , ett mera vaket tillstånd blir det.

Och de jag brukar umgås med har inte haft några problem med mitt beslut.

Det går att ha kul utan att tillföra något av styrka som sedan gör att man mår pytooon ... Men det är ett val man gör kan jag se det som!

Bra ord du kommer med denna morgon
Tack Mim
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Mim