Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om magnetism och gravitation kunde tala.


Jag vill ha en egen månbil

Månen
lyser upp
min gård.

Är trött
är sliten
längtar bort.

Inom mig
bor 
en optimistisk
morgontupp.

Jag vill
ta vara på dagen
ta vara på livet.

Tar dock inget för givet
längre

för jag kan inte
lura döden
däremot
kan jag
leva livet
till dess
att död
skiljer oss åt.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-25 07:52



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
Härlig text,positiv och upplyftande
2019-03-20

  Maiah VIP
Härlig mix mellan melankoli och humor, gillas av mig som bokmärker
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP