Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En liten berättelse om en flygplats


Arlanda Haiku.

Tax-free öl,
Från butiken,
Med is i gratis plastmugg.

Hos de stationära,
De arbetande själarna,
Finns mest leende grimaser.

Är de då anständigt,
Att vi som ska fly vidare
Ler tillbaka åt våran egen lycka.




Bunden vers (Haiku) av Marcus B
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-25 08:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B