Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


10 grader och sol.


Härliga dag


i dag vandrar fjädriga moln
över blåslungad himmel
och hästarna betar lugnt i hagen

själar som möts i en värld om aftonen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-25 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP