Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Anspråkslös



är den som färdas genom dagen

och ser att himlens hav

inte har en strand

bara ljus




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 212 gånger
Publicerad 2018-10-25 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP