Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Grönt!

 

Allt grönt låter skönt
Allt grönt låter sund

Ett grönt liv
En grön människa

En grön kärlek
De gröna gränslösa känslorna

En grön säng
En grön kudde

En grön dröm
En grön upplevelse

En grön vän
En grön granne

En grön maträtt
En grön drick

En grön dikt
Trasparant och grön poesi

En grön Gud
En grön halleluja

En grön existens för alla
En gud för alla

Allt grönt är skönt
Utom hatet

Allt grönt är sund
Utom sorg

Allt grönt är inte grönt
Så länge är den står och lever ensam i existensen

Gröna mig du livet!

 

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 128 gånger
Publicerad 2018-10-25 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP