Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vad blir det för mat

Blåmesen undrar
Vad blir det för mat i år
Talgoxen svarar
Vänta och du får se
Är du hungrig redan
Det finns frö i skogen
Kom tillbaka när kylan kommer
Då är fröautomaten tillbaka
Det kanske blir en frökaka,talgboll eller
solrosfrön
Spelar egentligen ingen roll sa blåmesen
bara vi får mat hela vintern




Fri vers av Feliaxel VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-25 11:33



Bookmark and Share


  Anya VIP
Fint med de som matar fåglarna. Varm ton i texten.
2018-11-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
M insta bit
A ptit invit!
T ack samarit!
2018-10-25

  ULJO
Fint. Det är viktigt att vi hjälper fåglarna med mat över vintern.
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP