Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oanade höjder kan nås...

Otroligt OBJEKTIVT ser Bob
alltid uppå sitt älskade jobb
en syn så klar
på yrket han har:
Fotograf ska gilla varje lobb!





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-25 12:39



Bookmark and Share


  ULJO
Bra där
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt