Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så sas det på TV...

En *-späckad så skön galax
ses över hela världen nu! Strax!
Va´BEATLES RETUR!
Jag svimmar vilken TUR!
Tänk att just jag har en sådan FLAX...


.




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-25 14:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tevetittande väl på väg ut, numera är en extra nyfiken i en strut, som på nätet mest överallt kvittrar, kanske ävenså tjafsar och tvittrar, kanske får den blåst sig salut?
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt