Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uppbrott på nytt

så vi låg
mycket
länge
många gånger

du kallade mig
älskling
vacker
din, sa jag var din

natten, vår tid
närmade sig
dag
uppbrot på nytt




Fri vers av Elin Wedin
Läst 142 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-25 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin