Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Endast för dig...

 

 

 

 

 oändliga vackra stunder 

blandas in

i mitt bläck 

det finns inte längre

tvivelaktighet

orden respirerar

penslar om mitt andetag

i en enda sekund

av universums puls

förnimmer vi

 mening med euforin 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 252 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2018-10-25 16:59



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Ljuvligt och härligt!
2018-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Vackra ord, fulla av kärlek...
2018-10-28

    Elisabeth Nilsson VIP
Ljuvligt och vackert diktat om kärleken.
2018-10-26

  Karina"Kia"
Vackert och så underbar känsla som blir verklighet.

Härligt rus en kick!
2018-10-26

  Quasimodo
Orden skapar en mening i det oändliga och i för pulsen i känslan!
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One