Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

alla människor i världen

Om alla såg ut som varann,
vad skulle världen vara då?

Om alla sa samma sak,
vad skulle man prata om då?

Om alla åt samma mat,
vad skulle man äta då?


Alla är unika, på ett eller annat sätt,
tack för det.

Det skulle inte vara roligt annars.

DU ÄR INTE KONSTIG, DU ÄR UNIK!!

Var glad för det ;)




Övriga genrer av pinkprincess
Läst 548 gånger
Publicerad 2006-06-15 08:26



Bookmark and Share


  Paigen
Gulligt.:D fan om jag pratade som alla andra, tänk om jag skulle prata danska!!! Jag skulle ha gråtit ihjäl mig.:)
Kramar
2006-06-20
  > Nästa text
< Föregående

pinkprincess
pinkprincess