Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bitter fiende med hösten


Gungfly




Kan jag få falla
Utan att sjunka
I din svala famn
Och möta dig med ro

Kan du fånga min hand
Leda mig mot våren
I tystnad du och jag
Sväva mot samma mål

Jag omfamnar ditt mörker
Din hyllning till stjärnorna
Hissar vit flagg
Och ber om ödmjukhet












Fri vers av annapoem
Läst 298 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-25 19:16



Bookmark and Share


  Gin83
Vacker bild
Vackert alster
Berörande
Jag fastnar speciellt för mittenstycket..det fick mig att relatera
Mycket bra
2018-10-26

  jba VIP
Åh! Så bra
2018-10-25
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem