Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blues från Strandvägen

Vatten
Båtar
Ljus
Strandvägen i kvällsskrud
Hisnande vackert
Människor i klungor på jakt efter lycka
Ännu en joggare far förbi
Men klappret från mina klackar ekar
Jag fryser
FAN vad det är kallt!
Jackans varma luva blåser av igen
Om det ändå varit din andedräkt som värmde mitt huvud!
En Porn Star Martini i baren på Diplomat
Pärlande champagne och söt frukt
Ruset är skönt
Dämpar dåliga känslor
Triggar igång partyhumöret
Kajal runt tindrande ögon
Läppar som färgas röda
Markerade kindben
Mina klackar ekar igen mot gatstenarna
där jag går mot mitt mål
Klapp klapp
Förväntan i magen
Det blir nog en bra kväll!




Fri vers (Fri form) av Linda Åkesson
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-25 21:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda Åkesson
Linda Åkesson