Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oförklarligt



Demonernas besök i mörkret
är en klassiker
med återkommande
ljudupplevelser
som knackningar i väggen
och skrapljud under sängen
Tiden stannar för ett ögonblick
för att ge mig möjlighet
att fundera över anledningen
till min persons intresse
i en annan världs okända verklighet







Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-26 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP