Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Under morgonen fick vi göra liknande med poeter.se webbserver


Sovrum & support - limerick

 

En oteknisk flicka från Ohmden
förbryllat till killen : Va kom den
Men den var ju igång 
och var stadig och lång
Kan du prova att starta om den




Bunden vers (Limerick) av Daniel_78 VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-10-26 10:39



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Likström?
2018-12-04

  ULJO
Bra där
2018-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Daniel_78
Daniel_78 VIP