Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den där rädslan för att såra och den där känslan att uppslukas av varandras känslor och den där passionen.


Inte tillräckligt stark

Jag hade allt du behövde och
Du ville mig så mycket
att jag ignorerade
vad jag var i behov av

Då är det lätt att
vilja tro att man älskar

när det i själva verket
handlar om
rädsla

Du hade allt jag önskade
jag ville Dig så mycket
att jag förringade varningsklockorna

Då är det lätt att
vilja tro att vi älskar

när det i själva verket
handlar om
passion




Fri vers av Livet1
Läst 365 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-26 11:38



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
så fint <3
2018-10-28

    Ken Cassel
Fint, vännen

:-)
2018-10-27

  Lottie Ålhed VIP
Passionen är någonting som liknar kärleken men kan också vara förödande läser jag in i texten
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1