Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjälp för en trötter...

Hela hösten samlas nötter
skatt grävs ner och ätliga rötter.
Var, sen? Han ej minns
men moralkaka finns...
" Map in need indeed" väg för fötter...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-26 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt