Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RIMFROST- tanka

I midnattstimman

frostsmyckade bilrutor

ett skrivet budskap

från gubben Frost om vinter

och kyla över jorden




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-26 19:29



Bookmark and Share


  ULJO
Finns ingen återvändo nu
2018-10-29

  ResenärGenomLivet VIP
Kyligt vackert...
2018-10-28

  Feliaxel VIP
Ja nu är det den tiden
2018-10-28

  M.Eta
Fin tanka om vad som är på gång. Fryser när jag tänker på vinter och kyla!
2018-10-27

  Stanley Rydell
Vacker tanka flyter på som en hymn inte utan kända associationer. Skickligt nålar kylan över jorden fast budskapet med vacker rimfrosttypografi!
2018-10-27

  Blomma-Stjärna VIP
jättebra tanka - verkligen vintervarning -nu är jag beredd!
2018-10-27

    ej medlem längre
Vilken fin tanka! Rimfrost, är det redan dags för det? Här hos mig öser regnet ner...
2018-10-26

  Fulbergarn
Ja i natt skrev han ordentligt!
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP