Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens pris

I kväll har jag en vän
vi möts bara ibland
jag vet att det är fel
och fyllt av ånger
vi leker med varandra
hotellrummet är mörkt
det är ett ytligt möte
melankoliska sånger

Jag möter dig på caféet
vi törs inget annat
din pappa blir så arg
bättre han inget vet
det skulle bli svårt
du skulle nog få stryk
sådan är din kultur
förståelsen går på bet

I kväll har vi varandra
kärleken är stor
du är mycket äldre
men vi har det så bra
kärlek har inga gränser
alla kan inte förstå
svårt att få acceptans
bara dig jag vill ha

Vi möts nere i parken
smyger med vår kärlek
ett kvinnligt möte
för många är det tabu
vi söker oss till varandra
vår kärlek är äkta
klart att vi ska berätta
men det går inte nu

(Copyright © ULJO)




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 425 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-31 08:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärleken ska inte behöva begränsas
2018-11-05

  ResenärGenomLivet VIP
Det är tyvärr mycket som måste ske i skymundan...fint beskrivet...
2018-11-03

  lodjuret/seglare VIP
Kärleken till perioder kan vara stark, svart eller vitt bereder där mark, även blå, gul eller röd, kan i bemärkta fall göra upplevelsen spröd, av känsla och intresse även natur med fåglar och bark...

(I en del sammanhang finns ett flytetyg som kallas 'Bark', en båt alltså. Men bark heter även det som sitter ytterst på träd.)
2018-11-01

  M.Eta
Kulturkrockar som kan förhindra mycket, tråkigt att det är så.
2018-11-01

  Ewa-Britt Nilson VIP
Nära bära
den kära
veta vad det
kan innebära...
Text i full styrka
vill jag yrka hur
det gå med att:
Dyrka!
2018-10-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorg och kärlek, på grund av förhinder av olika slag, skriver du så bra och berörande om.
2018-10-31

  Blomma-Stjärna VIP
Mycket bra och fint flytande text om hur familjer-tabun-kulturer o.dyl. får makt att styra-avstyra kärlekens behov!
2018-10-31

  Nils-Robert
Berörande text om hur kultur och hedersrelaterade prilligheter sätter stopp för kärlek mellan två. Bra skrivet
2018-10-31

  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text om kärlek som måste hemlighållas!

Dessvärre mångas bistra verklighet.
2018-10-31

  Feliaxel VIP
Alla har rätt till kärlek oavsett vad man tillhör
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO