Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Efter fyra månaders frånvaro från Poeter.se och mitt hem p.g.a. sjukdom är jag tillbaka i hemmet i väntan på en kompliserad höftoperation där en död och trasig höft byts ut mot metaller.


Zethelius Korttidsenhet blev min räddning.

Upprörd över kritiken av Zethelius Korttidsenhet i VLT av 21 september i Västerås tvingas jag till ett genmäle.

Jag kom hit i juli 2018 från ortopeden med ambulans i olidlig smärta och värk efter en rotfylld tand som hade inflammerat. Bakterier hade vandrat ner i en artrossvag höft. Jag kunde inte längre gå och smärtan var outhärdlig. Jag sköttes med toabesök och sänggående via lift från taket. Jag skrek av smärta och värk. Sedan antibiotikan verkat och den inflammerade tanden är dragen ut på käkkirurgin ebbade smärtan ut.

Den tid som smärtan kvarstod betydde Zethelius korttidsenhet min räddning. Tack vare den tålmodiga uthålliga och kärleksfulla personalen här kom jag igenom på ett övernaturligt sätt. Då jag nu står inför operation och bostadsanpassning i egna lägenheten vill jag passa på att tacka för all fantastisk hjälp och uppmuntran i träningen bereddes en utväg ur situationen där jag stod i självmordstankar i en smärta och värk som inte var av denna världen.

Vad betyder den påstådda bristande hygienen mot att liksom få livet tillbaka?




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 450 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-26 15:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Såå trevligt att se dig här igen, jag har verkligen undrat...vi får hoppas och tro att operationen hjälper...
2018-10-28

    ej medlem längre
Skönt att det finns hjälp! Hoppas det går bra med operationen! Kram!
2018-10-27

  walborg
Varm kram kära Du - glad att det finns människor omkring Dig som Du behöver!
2018-10-26

  HelenaW
Välkommen tillbaka. Sänder en kram genom etern.
2018-10-26

  Peter Stjerngrim VIP
Välkommen tillbaka, min vän!
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP