Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du skulle bara våga! Papier Machetas!

Papier Machetas.
Egentligen heter det Papier Machet!
Men varför ska vi vara så ordentliga?

Kanske för att några i krig har blivit lemlästade av machetas?
(Och så tittar hon med stora ögon)
Buhu!
(Är det en äkta reaktion?)




Bunden vers av Mim
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-26 16:06



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Men vad är en äkta reaktion, är det att den ser äkta ut eller att den känns äkta. Är en reaktion lika hos alla eller reagerar vi olika beroende på våra olika erfarenheter? Tappa inte fokus nu..
2018-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Mim