Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att spänna sin båge, men med ögon istället!


Ju mer hon spänner sin blick!

Och så tittar hon med stora ögon.
Ser hon världen bättre? Ju mer hon spänner sin blick!




Bunden vers av Mim
Läst 129 gånger
Publicerad 2018-10-26 16:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim