Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsland

Vi står där
vi kvarlämnade
i det skälvande gränslandet

Vi vet att det inte finns något
gränsland, linjer är oändliga och
klot kan vi inte trilla av, ändå

Ändå

Ändå står vi där nakna.
Kanske är det inte gränslandet som skälver?

Jag känner min kropp, den rotlösa aspen
som så påklätt avslöjar min rädsla
för att bli ett med det eviga kretsloppet

Jag skälver, ändå

Ändå

Ändå stämmer min darrande ton in i
en sådan ekvilibristisk kontrapunkt
med min omvaro att rädslan slår

Rädslan, oavsett, ändå

-

Mitt sneda väggur antyder att de redan
hunnit en bit nordöst om dygnsskiftet
men jag tappade kompassen i gränslandet




Fri vers (Fri form) av Philip K
Läst 230 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-26 17:15



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bras phil.
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Philip K