Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gammal! Kan ej låta bli...

När klär bina sin julgran Li?
Efter nyår, tror jag väl Ami...
Men, varför just då?
Ja det beror ju på...
Då precis är ju julen för - bi...




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-26 18:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
he he

en bisak
2018-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt