Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske får även jag en fråga?


Bara en fråga


Hur har du det?
Har du sovit nåt inatt?
Vad ska du göra idag?
Vad heter din katt?

Jag kanske verkar frågvis
det vill jag inte va´
jag bara vill försäkra mig om
att du mår bra

Det är så trist att vandra runt på denna jord
och på en dag ej uttala ett endaste litet ord

här vandrar jag allena och ingen bryr sig om
vart jag är på väg eller varifrån jag kom

jag har ju ingen dator där jag kan söka tröst
eller en mobiltelefon
där jag kan höra någons röst

jag blir hes i halsen när jag aldrig får prata
du får inte tro att jag på dig vill tjata

jag vill ju bara höra så allt är väl med dig

Kanske att du frågar
hur det är med mig




Bunden vers (Rim) av stormengudrun VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-26 18:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

stormengudrun
stormengudrun VIP