Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-12-17 kl 21:16


underverket


som i en spegel
möter vi oändligheten varje dag
vi finns i alltet fröet och blomman
med vår sinnliga glädje att finnas till

låt oss få leva det liv vi har
alla magiska ögonblick i regn och sol
se den skira förgätmigejen
eller yppiga rosen
alla bär sin skönhet
alla så värdefulla
från den minsta
till den största


*

Kommentar ett liv

ULJO "Vi är ju evigheten. Den tar ju aldrig slut"
2017-12-16
the wildcat "där håller jag inte med. när vår stjärna
solen slocknar om cirka 4,5 miljarder då utplånas
även vi, fast själen förenas med alltet
fast alla tror inte på själavandring"




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2018-10-26 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP