Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Egendom



det är ett liv han bär så varsamt över fältet
livet är hans
Glädje, spänning, stillhet, längtan och regn
allt som finns gömt bakom pannbenets hätta
finns gömt i detta sköra liv
Ingen vet att han är där, förutom han själv
han är skuggan mot en vägg
glimten av något vitt i vinden
en mörk fläck under granens grenar
ett väsen skapat av luft och eld
men för sig själv är han varje ögonblick
i natten och dagen

Där han kommer rör han sig försiktigt
vaksamt lyfter han tassen, smyger
vaktar sin rikedom.
Det käraste bär han med sig hela vägen,
för att dela med sig till oss andra




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 194 gånger
Publicerad 2018-10-26 18:34



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ja det är tröstande.
2023-09-08

  morgonstjärna VIP
känner dina tankar när du nattvandrar
2019-06-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP