Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


I DAG



I morse blommade lönnens blad i solen
och dina ord lyste röda av värme
ditt hjärtas ton växer sig högre än tiden

Gå varsamt när stigen är täckt
av lönnens röda guld

Vinden blåser ömhet genom löven




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-26 18:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjuka, fina höstord...vackert...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP