Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÖGONBLICKET

 
 

 

Ögonblickets verk

vi är

Så vi är

tillkomna

När säden

mötte ägget

var vi ren

fullkomnad

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-26 19:02



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Små mirakler, ja...söt bild...
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP