Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Sorgset vemod

Laglöst,
inte tyngdlöst.

Kedjor,
brännbar gasol.

Skrattande clowner som gråter bakom smink,
lyckas inte med speciellt mycket,
knappt leverera skratt bakom ridåer.

Ett ensamt dragspel spelar under månen,
vid ån,
när vassen sover som godast,
det lyckas inte med någonting,
speciellt inte att fylla tomma hål.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 146 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-26 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann