Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ro båten i land

Du gråter guld,
stilla under månen,
så vacker.

Stolt bär du en basker,
jag lever bakom min gitarr,
tror att jag är lyckligast här.

Du ler aldrig,
trots att du strålar lycklig,
genom 1/ 3 blå brun.

Stearinljus andas i mitt tak,
min själ brinner,
jag är riktigt rädd att jag fastnat i helvetet,
tills jag ser dig,
då förstår jag att jag är i himlen.






Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 218 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-26 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann