Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömboende

 

Vi ska flytta till 

Ett arkitektritat hus 

Förutsatt förstås 

Att vi kan fortsätta med 

Våra enformiga liv 




Bunden vers (Tanka) av Onomatoprofet VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-11-01 17:23



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Japp !
2018-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP