Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Publicerad även på FB "Stöd svenska polisen"


"Stöd svenska polisen"

?(Sverige Förbered dig för att vara fascinerad optimistjolle):

”Kalldusch för brandhjältarna – förmånsbeskattas för att ha sovit i skolor och tält

– Vi lämnade familjer och semester för att hjälpa Sverige i kris. Nu ska vi förmånsbeskattas för våra nätter borta och för den kalla mat vi fick äta i knät under sena nätter, säger en av de frivilliga om vill vara anonym”.

 

Det är officiellt! I Rumänien.

Inhemska priser för polis och militär, betald av staten! När lagen kan träda i kraft. Tolv senatorer och suppleanter i PSD lämnade ett lagförslag om att vissa poliser och militärer skulle kunna dra nytta av statliga pengar för att betala sina huspriser.

 Det lagförslag lades fram för deputeradekammaren (detta är den första kammaren meddelas) och förväntas rösta snart som godkändes av det lagstiftande rådet avdelningen.

För närvarande tjänar polis och militär redan en månadshyra för uthyrning, men lagstiftare finner det otillräckligt.

I synnerhet ändrar lagstiftningsförslaget flera artiklar i polisens stadgar och status för militärstaben, enligt följande:

* "Polisen kallas den första funktionen flyttade för arbete i en annan plats än där han är bosatt och som inte har någon personlig bostad på denna plats, varken han eller hans hustru / make, där inte kan ge livsrum därmed rätt till ersättning för hyra eller betala ränta / ränta fraktioner av ett lån för att köpa ett hus, som uppgår till 50% av grundlönen. "

* "Den militära aktiviteten kallas den första positionen eller flyttas för arbete i en annan garnison än där de bor och som inte har personlig bostad i garnisonen, varken de eller deras fruar eller deras makar, om vilket kan inte vara riktigt säkert livsrum, har de rätt till ersättning eller betala månadshyra hastighet / hastighets fraktioner av ett lån för att köpa ett hus som uppgår till 50% av månadslönen. "

Så här är PSD-lagstiftarna motiverade sitt lagstiftningsförslag:

"Institutioner nationell säkerhet är av största vikt för att upprätthålla och återställa balansen, ordinarie och säkerhet i samhället och de rättigheter och friheter (...) En rättvis balans mellan rättigheter och skyldigheter dessa ramar är inte bara önskvärd utan nödvändig för att belöna personalen i proportion till den roll och plats de upptar i samhället, är en garanti för att dessa kadrer uppfyller sina skyldigheter ".




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-26 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP