Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kyrie


från den nödvändiga lögnen
som bygger upp den här världen
flyr jag till sanningen

du ser in i allas hjärnor
jag ser in i allas magar
över borden gråter vi varann

i oss den sönderskjutna räddaren
i oss den vaggande grå
knäflådde

som när din korta lycka
släcks i rummet
och du blir blind





Fri vers av Göran P Rödholm
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-27 01:07



Bookmark and Share


  objekt3
jag vill få in "gåtna" och "söndersprängda"

(eller kanske bara lite sprängda?)

Bra kort dikt slutet med sitt när känns rätt
2018-10-27

  cilax VIP
fina stråk
2018-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm