Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidens hemlighet

Sakta faller mörkret
över dina dar
Om du vill leva lycklig
får du sluta leta svar
Du ville leva länge
för att kunna
hinna med
Allt det där du aldrig
skulle hinna se
Ändå är tidens gång
det enda som du vet
Och som en vacker
sång är
tidens hemlighet




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-27 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP