Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väntetider

Ibland vill man bara schasa iväg tiden

när man väntar på något personligen livsavgörande

Det kan röra sig om väntan i tiden för en operation

som avsevärt kan bidra till att man kan få må lite bättre

eller helt få tillbaka sin hälsa

Det kan också finnas många olika livssituationer

där man går och hoppas på en ändring till det bättre

Det gamla ordstävet "Intet är som väntans tider";

har alltid sin giltighet;

även om det uttrycket från Karlfeldt;

hade sin lyriska effekt åt det romantiska hållet




Fri vers (Prosapoesi) av Valter Örn VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-27 09:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP