Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i förbigående

 

 

sträcker händerna

så långt det går

försöker famna natten

armarna sluts

i en suck av luft

 

allt nära är

frånvaro

 

uppmärksammar då

ur fönstersmygen

skärvan av en spegel

som vandrar över valvet

den kastar mig en

solkatts påminnelse

om dig

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 191 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-27 10:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg