Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vag gestalt

Spår av ränder
som aldrig
går ur

Smärtans språk
Tydligare
Rakare
Går att uthärda

Bitterheten,
ödelägger i
lönndom,
vagt och
utstuderat,
svårignorerat

Motgiftet:
-Att låta
den bittra,
hukande, vaga
gestalten
förtvina i sitt
kala, ensamma
rum av hat




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-27 11:53



Bookmark and Share


  aol
Verkligen bra så från hjärtat skaldat så träffande bra sista verserna,
2018-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP