Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om du finns där

Jag skulle vilja skrika
men får inget ljud

det gör ondare
när knoppar inte brister

jag skulle kunna berätta
om du log

din stora gest
skulle betyda allt














Fri vers av innakarin
Läst 178 gånger
Publicerad 2018-10-27 12:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

innakarin
innakarin