Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Poeten Arne Viksten.


VIKSTEN!

Nu tar vi nya tag om repet...
det bör ligga rätt till vänster,
innan dess inväntas att skott
kommer, klart bakåt.
Gamle skrivar vän svik inte
publiken. Sorti alltför tidig.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-27 13:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje