Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den sista limericken

Det bodde långt bort i Tibet
En hiskeligt magsjuk poet
Mot sin rinnande stuss
Åt Imodium plus
Men han trots det fler ord bara sket




Bunden vers (Limerick) av Eddie Meduzas onda ande
Läst 230 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-27 13:37



Bookmark and Share


  Fulbergarn
ha ha :)
2018-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Eddie Meduzas onda ande
Eddie Meduzas onda ande